Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning

Het inrichten van een omgeving als Teams kan een flinke klus zijn. Als jij in een kleine groep aan de slag wil gaan met een specifiek onderwerp, is dit de juiste keuze voor jou. Het advies is erg persoonlijk en na een gezamenlijke brainstormsessie kan je zelf direct aan het werk!

Ask me Anything

Ben jij na mijn training enthousiast aan de slag gegaan met Microsoft Teams, maar loop je tegen een uitdaging aan? Dan is de ‘Ask me Anything’ een mooie aanvulling op jouw training. Hier krijgen jij en je collega’s een uur lang de tijd om mij alle brandende vragen te stellen. Langer kan natuurlijk ook! 

Advies op maat

 Als het gaat om het inrichten van blended onderwijs, kan je op mij bouwen! Welk platform je ook gebruikt, ik kan jou helpen bij het maken van een passende inrichting van jouw onlineomgeving. Samen zoeken we uit welk gereedschap het beste bij je past en brengen we in kaart welke (onmogelijkheden) en voor- en nadelen iedere inrichting heeft. Zo verlaat jij de training met de blauwdruk voor jouw ideale onlineomgeving.