Trainingen

Trainingen

Wil je meer uit de mogelijkheden van en apps en programma’s halen? Ik ben al heel lang enthousiast over de mogelijkheden van ICT en realist in de toepasbaarheid daarvan. Belangrijk is het om de techniek onder controle te krijgen, de mogelijkheden te kennen zodat je ze goed in kan zetten!

Iedere training die ik verzorg wordt op maat gemaakt. Om je een indruk te geven hierbij een overzicht van diverse trainingen.

MS Teams training, de basis. Als je de techniek niet onder controle hebt is er geen ruimte voor de theorie. Tijdens deze training doorlopen we alle standaard mogelijkheden die MS Teams biedt voor het oline geven van lessen, trainingen en meetings.

MS Teams training, gevorderd. Zodra je de techniek beheerst wil je meer halen uit de mogelijkheden die geboden worden. We gaan in op het activeren en betrekken van studenten tijdens je online les waarbij we gebruik maken van MS Forms, Class Notebook, de opdrachtenmodule en vullen dit aan met tools en apps die binnen de organisatie beschikbaar zijn.