Trainingen

Trainingen

Goed gereedschap is het halve werk. De mogelijkheden van apps en programma’s zijn eindeloos. Om ervoor te zorgen dat je op deze technologie kunt bouwen, moet je weten hoe je dit het beste kunt inzetten. Zelf ben ik al jaren enthousiast over de mogelijkheden van ICT en de toepasbaarheid hiervan binnen het onderwijs en bedrijfsleven. Met mijn trainingen geef ik jou het bouwplan om technologie voor jou te laten werken.

 

Iedere training die ik verzorg wordt op maat gemaakt voor jouw school of bedrijf. Lees hier welke soort training het beste bij jou past. 

Training op maat

Loop jij tegen iets aan en wil jij liever een volledig op maat gemaakte training? Dat kan! Neem contact met mij op, dan bespreken we samen wat een passende oplossing is. 

Ask me anything

Ben jij na mijn training enthousiast aan de slag gegaan met Microsoft Teams, maar loop je tegen een uitdaging aan? Dan is de ‘Ask me Anything’ een mooie aanvulling op de training. Hier krijgen jij en je collega’s een uur lang de tijd om mij alle brandende vragen te stellen. Langer kan natuurlijk ook! 

Basistraining Teams

Het werken met nieuw gereedschap kan overweldigend zijn. Moet jouw kennis over Microsoft Teams bijgespijkerd worden? Dan is deze training voor jou! We lopen samen alle knoppen langs om hierna te ontdekken wat voor jou prettig werkt. Na deze training heb jij de basis onder de knie en kan je vol vertrouwen aan de slag in een goed ingericht Teams-kanaal.  

Gevorderde training Teams

Beheers jij de techniek en weet je wat er mogelijk is binnen het programma? Verrijk dan je kennis met de gevorderde training. Tijdens deze training wordt er ingezet op het vergroten van betrokkenheid en het interactief maken van een vergadering of les. De training is technisch ondervangen en we gaan de techniek didactisch inzetten. Na deze training zal er niemand meer uitloggen tijdens jouw les of vergadering! 

Training Externe Tools

Het werken in Teams wordt makkelijker en leuker wanneer je gebruik maakt van externe tools. Deze training is een uitstekende aanvulling op de gevorderde training Teams. Na deze training ben je niet alleen bekend met alle externe tools, maar je weet ook hoe je ze effectief inzet. 

Een voorproefje

Kan jij niet wachten tot je training begint of wil jij alvast een klein voorproefje krijgen? Luister dan naar de Leren 24/7 podcast op Spotify. Hier praat ik samen met Daphne Verkaik en verschillende gasten over het leren van vandaag.