Training, advies en meer

Training, advies en meer

Ik blijf erop hameren: goed gereedschap is het halve werk. Al jaren ben ik enthousiast over de mogelijkheden die apps en tools bieden binnen het onderwijs en hierbuiten. Om ervoor te zorgen dat je op deze technologie kunt bouwen, moet je wel weten hoe je dit het beste kunt inzetten. Moet jouw kennis over Teams en/of andere Microsoft-producten bijgespijkerd worden? Dan help ik je graag met deze klus.

Toen het internet een vlucht nam, merkte ik hoe belangrijk het was om elkaar goed te kunnen bereiken. Zowel mijn studenten als ikzelf voelde ik een frustratie; het moest anders. We zijn tegenwoordig meer verbonden dan ooit. Waarom is het soms dan nog zo moeilijk om verbinding te maken?

Tegenwoordig benut ik alle potentie van Microsoft Teams en deel ik mijn kennis en ervaring graag zodat jij dit ook kunt. Vol enthousiasme vertel ik jou alles wat je moet weten om de tools goed in gebruik te nemen. Dit allemaal met een praktische insteek. Neem jij een energieke training bij mij af, dan garandeer ik dat de geleerde kennis direct kan toepassen.

Door mijn kennis over de tools te combineren met mijn ervaring als docent slaan mijn trainingen de spijker op de kop. Leer hoe on- en offline elkaar aanvullen en met welke tools jij je doelen kunt bereiken. Ik zorg ervoor dat jouw vaardigheden het best tot hun recht zullen komen.

Nieuwsgierig geworden? Abonneer je dan op mijn blog, volg me op social media of boek een training.

 

 Trainingen

      Onderwijsontwerp

                                       Advies

                                       Spreker