Over dit evenement

In de middag van 26 november organiseren we een innovatie middag voor onderwijskundigen, IT’ers, docenten en innovators om samen te dromen en te bouwen aan de toekomst van het hoger onderwijs! In één middag gaan we op zoek naar nieuwe, creatieve ideeën voor bijvoorbeeld apps, flows of dashboards die het onderwijs verder kunnen helpen. Met als thema ‘Onderwijs na Corona’.

Ben jij docent, onderwijskundige of IT’er en wil jij meedenken over innovatie in het onderwijs? Meld je dan nu aan voor de innovatiemiddag. Wij geloven dat digitalisering legio kansen met zich meebrengt voor het onderwijs, als je maar je fantasie de vrije loop laat. Deze middag wordt het onderwijsveld, de techniek en alles wat daartussenin zit in verbinding gebracht om samen oplossingen te bedenken voor het hoger onderwijs “na Corona”.

Een jury vanuit Microsoft & partners gaan de oplossingen beoordelen op creativiteit, haalbaarheid en schaalbaarheid, maar uiteraard hebben jullie zelf ook een stem. Het is de bedoeling dat de winnende oplossing ook effectief wordt gebouwd.

Meer lezen en direct aanmelden? Klik dan hier.

Delen