Foto: Alyssa van Heyst
Sinds maart 2020 deel ik via youtube met enthousiasme mijn kennis over Microsoft Teams, Microsoft365 en het geven van online en hybride les. Vanaf september 2020 doe ik dit ook als freelancer! Dus ben je als organisatie op zoek naar een spreker, trainer of adviseur neem dan vrijblijvend contact op.

Door mijn ervaring in het onderwijs kan ik jou, je team of organisatie helpen met het op de juiste manier inzetten digitale didactiek. Hiervoor heb ik ondertussen meerdere trainingen ontwikkeld.

Om een idee te geven wat ik eventueel kan betekenen hieronder een opsomming van een aantal mogelijkheden:

MS Teams training, de basis. Als je de techniek niet onder controle hebt is er geen ruimte voor de theorie. Tijdens deze training doorlopen we alle standaard mogelijkheden die MS Teams biedt voor het oline geven van lessen, trainingen en meetings.

MS Teams training, gevorderd. Zodra je de techniek beheerst wil je meer halen uit de mogelijkheden die geboden worden. We gaan in op het activeren en betrekken van studenten tijdens je online les waarbij we gebruik maken van MS Forms, Class Notebook, de opdrachtenmodule en vullen dit aan met tools en apps die binnen de organisatie beschikbaar zijn.

Ontwerp je blended lessen. Los van het platform wat je gebruikt is het van belang dat je tijdens je lesvoorbereiding goed zicht hebt op wat je wilt bereiken. Hoe kan je er met de juiste blend voor zorgen dat je studenten de leerdoelen halen. Wat verwacht je vooraf, tijdens en na je les en vooral hoe krijg je zicht op de vorderingen van studenten.

Advies over de juiste inrichting van je MS Teams omgeving. Waarbij we kijken naar de (on)mogelijkheden en de voor- en nadelen die iedere inrichting heeft.

Als spreker kan ik een bijdrage leveren aan aan jouw evenement. Met enthousiasme deel ik graag mijn visie op goed (online) onderwijs. Al 20 jaar sta ik met passie voor de (digitale) klas! De ervaringen die ik heb opgedaan deel ik met plezier.

Nieuwsgierig? Vragen? Neem vrijblijvend contact op.
Dit kan makkelijk via het contactformulier.

Ik heb er zin in!


Foto: Alyssa van Heyst