Wie ben ik?

Over Docent 24/7

Mijn naam is Ralf Hillebrand, 21 jaar werkzaam in het onderwijs en al heel lang enthousiast over de mogelijkheden die ICT te bieden heeft. Zelf heb ik de lerarenopleiding bedrijfseconomie gedaan en ben ik 16 jaar werkzaam geweest op het Albeda college in Rotterdam. Sinds 2016 werk ik op de Hogeschool Rotterdam.

Al lang ben ik enthousiast over de mogelijkheden die apps en tools bieden voor het onderwijs met in het bijzonder het office365 pakket van Microsoft. Ondertussen weet ik iets over Microsoft Teams en deel mijn kennis en ervaringen graag.

Uiteraard kan je je abonneren op mijn blog. Nieuwe kennis en ervaringen deel ik vooral op sociale media:

Voel je vrij om je te abonneren, connectie te maken of om me te volgen.

Docent 24/7 is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 80712207 en heeft uiteraard ook een
BTW-nummer NL003477251B21