Wie ben ik?

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Ralf Hillebrand en ik werk als lerarenopleider bij de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast mag ik vanuit de Werkplaats Onderwijsleertochnologie andere docenten en docententeams begeleiden en adviseren bij de inzet hiervan.

Al lang ben ik enthousiast over de mogelijkheden die apps en tools bieden voor het onderwijs met in het bijzonder het office365 pakket van Microsoft. Ondertussen weet ik iets over Microsoft Teams en deel mijn kennis en ervaringen graag.

Dit blog is pas net (weer) online en zal zich de komende tijd verder ontwikkelen.

Uiteraard kan je mijn blog in de gaten houden maar nieuwe kennis en ervaringen deel ik vooral op de volgende sociale media:

Voel je vrij om je te abonneren, connectie te maken of om me te volgen.Heb je vragen of opmerkingen, neem contact op via onderstaande contactformulier.